måndag 30 mars 2009

grytisar och gamla dukarpåsar av en duk och en grytlapp
Väggförvaring av en duk och grytlappar som fickor, klädgalgen är insyddHejsan!!Nu är vi friska allihopa barnen är i skolan och dagis och mannen är på jobbet och sitter framför datorn(fniss) allt är som det ska va.jag har varit på erikshjälpen och röda korset och fyndat både prylar och tyger och dukar.

Brickorna jkag gjorde har jag redan visat och nu ska ni få se vad jag gjorde av gamla dukar och grytlappar.Jag som aldrig riktigt gillat grylappar men va fina dom är egentligen,fast jag har överlag börjat uppskatta handarbete mycket mer nu man kan se vlket arbete det ligger bakom och framförallt vilken arbetskunskap alla dessa gamla tanter har och hade och det är inget värt idag.Tråkigt tycker jag men jag tycker trenden börjat vända det blir mer och mer populärt med återbruk i alla dess former både när det gäller kläder, tyger, prylar.SUPERBRA tycker jag så här är lite bilder på ÅTERBRUK.

Kramar Sussie

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vad snygg förvaring det blev av grytlappar och dukar! Bra idé!
Hulda

paula sa...

så mycket fint du visar ,
du är duktig du
Så härligt att ni är på benen igen efter kräksjukan
Ha det bra
kramiz

Heaven and Earth sa...

Hej gumman!
Isch! Vad trist med spysjuka!!!

Bra att ni e på G igen!

Vïlken häftig idé med grytlapparna! Ja, visst e de ouppskattad kvinnokraft med dessa fantastiska hantverk! Men det arbete vi idag lägger ner på att återanvända dessa saker e ju oxå kvinnokraft,kreativitet o kunskap.. Undras hur våra "hantverk" uppskattas om X antal år..?

Fnissade när jag läste det du skrev om det rostiga "gallret" hos mig!! Du e gullig du!!

Hoppas att du får lite vårsol på dig i helgen o piggar på dig!
Bamsekram!
Iréne

paula sa...

visst skall du vara med i tävlingen :)
ha det bäst
kramiz