fredag 5 november 2010

Julpyssel

Ängla ljuslyktor gjorda i .......just det gamla konservburkar *skratt*
Vilka fina servetter,dom här har jag ropat in på tradera.

Väggbräda med Carl Larsson-servett.Gamla flaskor och glas,träbricka.


Hej på er!!
Jag håller på att julpyssla för fullt,roligast pysslet tycker jag är julen,jag ÄLSKAR julen.
Hemma hos oss tar vi in julgranen redan till första advent och då är det full jul hemma hos oss,barnen är likadan som mej dom är med och julstädar och pyntar fast dom är pojkar och tänk om jag inte skulle sätta upp deras julgardiner oj vilket liv det blir.
I år ska vi åka till teneriffa och vara borta en vecka så jag sa att vi kanske inte ska julpynta lika mycket som övriga jular men jag blev totalt nerröstad.
Det ska vara precis som det alltid varit så det så *skratt*
Julpysslet som jag gjort är som vanligt återbruk,glas och brickorna är köpt på loppisar och så har jag bara limmat på rött silkespapper och sen dekorerat dom.
Brädorna är från grannen som håller på att renovera sitt kök,så det är spillbitar,flaskorna är olivoljaflaskor och som vanligt konservburkar.
När man ska göra decopage på olika saker blir resultatet mycket bättre om man vitmålat det först då kommer bilderna fram mycket bättre,man behöver bara måla en gång så att det blir en ljus bakgrund att limma servetten på.
Ha nu en riktigt trevlig allhelona helg med god mat och mycket mys.
Kramar från Sussie
2 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Så utrolig mye fint du har laget av gjenbruk! Veldig gøy og inspirerende å se:-) Tenk at det er mulig å lage så mye flott av "ingenting"!

Ønsker deg en riktig god helg!

Klem

heavenandearth sa...

Halloj!

Vad snygga brädorna blev!!
Visst är det roligt med decoupage! Jag håller på o dekorerar lite askar med servetter just nu! Det finns så mycket roligt att pyssla med!

Hoppas helgen varit bra!
Kram! Iréne