fredag 21 augusti 2009

Min lillasyster har ett visningshem:))

Hej på er !!!
Nu var det längesedan igen som jag gör ett inlägg ,men tiden räcker liksom inte till att blogga på sommaren har jag märkt.Dessutom har mina barn varit lediga hela sommarlovet och min sambo började ett nytt jobb i början av juni så han har jobbat hela sommaren,så tiden har mina barn fått:))).

Min lillasyster brukar skämta om att hon har ett visningshem för mina saker som jag gjort,och det stämmer faktiskt hon har MYCKET mer av mina grejor än vad jag själv har.Lite lustigt faktiskt.Så nu tänkte jag starta en serie blogginlägg om min lillasysters visningshem:)).
Jag tänkte börja att visa vad hon har framför dörren,ett IKEA bord som hon målat vitt och blomkrukan och fatet har jag gjort till henne .Det är i terracotta som jag målat vitt och satt ditt peenser med decopage.Skylten har hon köpt på nordljus.
Sedan är det bilder från hennes källartrapp,där har hon en tapet som jag tyckte hon skulle ha i trappen och sedan har hon den i hallen,jag har ritat deras hallmöbel och så sitter tapet som en fond,det får ni se nästa gång.
Lampan var bland det första jag gjorde när jag upptäckte att jag hade en ganska kreativ sida hos mej som legat och slumrat:))) och ramarna på väggen har jag också gjort .
Kan tilläggas att jag verkligen tycker om att göra saker åt min lillasyster och hennes småflickoroch min kära mamma förståss,det är ju så roligt att få ge.
Ja nu får ni hålla ut till del 2 kommer (skratt)då blir det bilder från hallen lite annat.
Kramar från Sussie6 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Ha ha så likt mig. Jag har inte mycket av det jag gjort hemma men har gett bort massor.
Kram Agneta

Elisa Day sa...

Tack för din kommentar! Jag har inte köpt ramarna utan jag gör dom själv. Ska kika runt här på din blogg, kul att ha hittat hit. Kram

Nordingården sa...

Vilket fint "visningshem" din syrra har! Och Alfons är ju bara för bedårande!!!

Hösthälsn Mari ( ny adress, f.d Guldkant på LIvet)

LjuvligtLantligt sa...

Hej. Vilken söt blogg du har! Återkommer gärna hit..
ha en skön helg :)

/G

Kreativt Livsrum sa...

Hej Sussie!

Ser fint ut hos Kina. Snygg tapet till dina skapelser. Eller dina saker ser fina ut på hennes tapet HHMM vad kom först hönan eller ägget.

Ha det bra kram Kerstin.
Skulle vilja ha betongdag framöver.

Monica Hansen sa...

Fin blogg!