måndag 1 mars 2010

orientaliskt tema

En gammal porslinselefant som blivit orientalisk med decopage.
Glasburkar som blivit ljuslyktor,hjärtarna är i gips.

Gamla kartonger som blivit uppiffade.


Konst på tegelpanna.


Hejsan!Nu var det längesedan som jag skrev någonting på bloggen,men min hälsa har inte varit riktigt bra .Jag har länge haft problem med en fruktansvärd huvudvärk som kommer varje morgon och slår ut mej totalt,det gör så ont att jag nästan svimmar av smärta.Som ni förstår så är det väldigt svårt för mej att klara av vardagen och att få vara och leva som en normal familj.Jag har nu varit inlagd på sjukhus i 10 dagar och dom har en lite bättre bild av vad som är fel.Jag har 3 st huvudvärkssjukdomar varav en är fruktansvärt smärtsam och ovanlig sen har jag en sjukdom i nerverna i nacken som också är VÄLDIGT smärtsamt plus att jag även dras med så kallade "kärringsjukan" fibromyalgi så ständig värk i kroppen är vardagsmat.Mitt upp i allt elände så har jag mitt pysslande som är terapi för mej.Jag mår så otroligt bra att få sitta vid mitt bord och vara kreativ,det känns så bra att jag kan göra någonting .Sen får jag en otrolig feedback av min familj som stöttar mej väldigt mycket.Jag är ganska bra på att ta vara på alla bra stunder och jag är väldigt positiv jag har som motto att alltid hitta något positivt i det negativa,jag tror att det är det som gör att jag kan ha en så positiv livssyn annars är det ganska lätt att man vältrar sej i självömkan,men då blir man bara sjukare.

4 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Här är en till med fibro, det blir en dag i taget, kram på dig!

Ingis sa...

Oj,så jobbigt. Härligt att du ändå kan se det positiva och pyssla på så tankarna flödar i ett annan bana!
Kämpa på! Kram Ingis

heavenandearth sa...

Hej goaste du!
Som jag har fundrat över hur du mått! Har tänkt att maila, men du vet hur det blir..det man inte gör direkt blir inte av!

Skönt att höra att du iaf klarar av att pyssla! Häftiga grejjer du gjort!
Själv orkar jag inte med bloggen just nu.. har fullt upp med livet som det är.. Men jag har det bra!

Sköt om dig!
Massor med Kram till dig!
Iréne

C De-sign sa...

Hoppas att du kan få rätt behandlingar, skönt att du kan vara kreativ, det ger ju så mycket! Har en liten utlottning inne hos mig, välkommen in! Kram fr C