tisdag 10 februari 2009

"Men mamma"

Men mamma va håller du på med,du kan ju inte stå och knäppa kort på en skjorta.Mina tre killar tyckte att nu var jag bra konstig,dom tycker att jg blivit lite konstig sen jag började skriva på bloggen eftersom jag springer och knäpper kort på allting.Jag måste knäppa väldigt måååånga kort eftersom jag inte är så bra det där med bilder och ljuset, blixt ja ni vet själva.
Men nu tyckte dom att jag slagit rekord i att göra konstiga saker.


Jag tycker att jag kom på en superbra ide.Att göra KUDDAR av gamla skjortor eller vad tycker ni ,alltså jag tycker att jag är så smart så jag måste nog tilldela mej sjäv ett "smarthetspris".
Det bästa med alltihop är att man slipper sy i knappar, för det finns det ju redan, ja ni ser "smarthetspriset" .Ni kanske förstår att jag är uuurdålig på att sy knappar så jag är helnöjd med min ide.Barnen blev tvungen att erkänna att kuddarna blev ju faktiskt ganska fräna.

Det blir en stor och en lite mindre kudde av en skjorta.

Jag säger då bara det "smarthetspriset" !!!!!!! :)))))))

Kramar på er alla Sussie

8 kommentarer:

Line sa...

Hej! Roligt att hitta till dig, mycket att kolla på =)
Tack för din kommentar och medverkan i min utlottning...lycka till!

KRAM

Heaven and Earth sa...

Haha!!
Jaa, det tycker jag du är värd! Kan man sy kjolar av jeans så kan man sy kuddfodral av skjortor!!
Dessa måste du visa sen!!

Egentligen kan man ju göra vad man vill, bara man har tillräckligt mycket tyg o fantasi!!

Stora Kramen!
Iréne

Anna sa...

Hej hej!!

tack för din värmande kommentar, blev jätteglad! ÅH du var verkligen smart med skjortkudden!!, den blev jättefin!! Vad duktig du är, har tittat igenom bloggen och du e väldigt påhittig :)

ha det så bra min vän kram Anna på fåfängans hem

Pixi sa...

Ohh vad jag garvade när du sa det om din gube när det gäller hönsinköp! Vad tror du inte jag försöker med ,Haha..Just nu har han övertaget,(tror han ja)
Samma här ,han tycker vi har djur så det räcker o blir över !Haha..Jag vill ju gärna att han ska va med på ett hörn så man inte kör över honom för att JAG vill..nää får vänta ut honom o med lite tillvänjing med lite höns lektyr här o var,höns sidor på nätet,prata om hönsnät o foder o sånt då o då ska du se att det går!! Haha..Nu har jag delat med mej av lite tips får se om du kan anamma dem!! Kraaam =)

paula sa...

hittade hit...... och vad fina och mysiga saker du gör, mycket intressant,
härlig skjortkudde
ha det bra

Ett skönare liv sa...

Tack snälla för din gulliga kommentar :) blir så himla glad..

hehe :)

va härligt attt låter :) tycker du också verkar leva ett himla skönt liv! :)

kram nadja

paula sa...

min äldsta är 23 och hon har sagt att innan tre år är det planerat ,hihi så jag får väl göra så med mina barnbarn jag också. hihi det lät så kul.
ha det br

K sa...

Du va mej en smart liten pysselfia du me många bra ideér ;D Det där "men mammaaaa" känner man igen...Mina ungar skaka oxå på huvet i början av mitt bloggande då jag gick runt o fotade o ställde upp saker i alla möjliga vinklar o vrår tihiii men nu är dom vana...
Lycka till i utlottningen ;D kramelikramis <3 K