måndag 9 februari 2009

Tröst


Hejsan!!Igår var inte en så rolig dag för mej varken kroppen eller huvudet ville vara med,jag låg mest i sängen hela dagen.När jag vaknade och skulle kliva upp låg den här teckningen på kudden den fick jag av minsting killen.Jag blev jätteglad och gav honom en kram och då sa han att "jag ville du skulle må bra mamma" blev lite tårögd måste jag erkänna men det värmde inombords och jag tänkte att vore det inte för mina barn så skulle man inte orka ha så ont jämt.Kramar Sussie

4 kommentarer:

Christina sa...

Hejsan!
Så kul att du hälsade på i min blogg....
Men så gulligt och så fin teckning.
Barn är så underbara.
Ha det gott
Kram

Lägger till mig på bloggintresserade...

Pixi sa...

Så rätt så ....Hade det inte vart för barnen...vad fint sagt..Vad "kul" lr kul e väl inte det rätta ordvalet att nån tycker som jag o tycker det fyy skam nuförtiden med radio o tv,väldigt bra tyckt tycker jag ..haha!! ja nu förtiden så lyssnar jag bara på cd o tittar på det viktigaste på nyheterna en gång om dan bara,orkar inte med allt eländes elände.Lycka till med tävlingen! =)

Heaven and Earth sa...

Åhh vännen... vad gulligt av din lille!!
Tråkigt att höra att du mår dåligt.. Hoppas att det går över snabbt!!

Jag skulle skriva ett inlägg ikväll hade jag tänkt.... istället sitter jag här o kikar in hos alla andra, gör små kommentarer o så... Å tiden bara rinner iväg!!!!

Men ...jag e ju född nattuggla så kanske det kan bli ett litet ett iallafall!!

Har målat lite ikväll- en liten hylla o en ram!!

Så tog färgen SLUT!!!! Uuäähhh!!! Makes me go crazy!!! Sen tog sandpappret slut o så gick min nya leksak sönder!!!
Hur ska jag klara mig till imorgon?? ..fniss... inte klok va?
*flin*

Ha en härlig tisdag!!
Å krya på dig nu!
Kram! Iréne

Carre sa...

Nämen gud va gulligt...Barn är ju helt fantastiska, jag jobbar med små och stora barn hela dagarna och fast man ibland känner att man inte orkar så får man såna små kommentarer eller teckningar och då orkar man igen.

Tack för kommentaren, det värmde.
Carre