söndag 3 maj 2009

Jag har stått på loppis i helgen!!Hej allihopa!!
I helgen har det varit loppis i njurunda ishall och där så hyrde jag ett litet bord.
det var första gången som jag själv stått på loppis besökt loppisar har man ju gjort sådär en tretusen gånger*ler*.
Det var faktiskt ganska kul men det var väldigt lite folk ,jag tror alla var upptagna med att kratta och plantera och dona i sina trädgårdar.
Sålde väl kanske för ca 1000kr så det var skoj,tråkigast av allt är att Maud som har bloggen
My Precius Home kom förbi och hälsade på och då hade jag precis ÅKT och lämnat mina barn till storebror som fick vara barnvakt resten av dagen.Det var ju typiskt eller hur det känns spännande att få ett ansikte på alla man bloggar med ,känner ni också så?
Nu skulle Maudan bara vara i sundsvall en helg och hinna med en massa affärer och loppisar som jag tipsat om så jag förstår fullkomligt att hon inte kunde vänta på mej ,ska bli spännande att höra vad hon tyckte om NORDLJUS ,jag har ju förmånen att bo ca 600m ifrån den helt fantastiska affären,dom har inrett sin affär på ett helt ja det går inte riktigt att beskriva men den är så ja annorlunda .Har ni vägarna förbi lilla Njurunda så rekomenderar jag verkligen ett besök hos dom , ägarna heter Lina och Jacob och är supertrevliga .
Jag visar lite bilder av loppisen men dom blev inget vidare fick nå tjall med kameran ,den funkade inte som han brukar göra.

Kramar från Sussie

4 kommentarer:

paula sa...

så mycket fint du skulle visa lite närbilder på de som du säljer så vi kan se " och kanske få köpa något"
ha det bäst
kramiz

Annika Christensen sa...

Bra ide det borde jag också göra.
Sälja av lite bråte.
Köpte ett zinkbadkar på loppis igår och lyckan är fullkomlig.
Annika

Katta sa...

Aha, bor du i Njurunda. Där brukar vi svänga av och åka ut och bada på väg norrut på somrarna, det är så fint där.Ska kika in hos Nordljus nån gång med. Roligt med loppis men det ser lite ut som det kanske var kallt om fötterna på den loppisen.Kram Katta

MY PRECIOUS HOME sa...

Hej gullgumma! Åh vilken fantastisk helg vi har - LÄNGTAR till att packa upp alla fina saker jag köpt på alla ställen du rekommenderade. Det enda stället vi inte hann till var sterbhus. Oj vad tiden flög iväg!

Sen är jag ju naturligtvis jätteledsen över att jag missade dig. Men istället fick jag ju träffa din gulliga mamma - och sen fick jag ju med mig två UNDERBARA saker du gjort. Sååå kul att ha. Ska fota i eftermiddag om jag hinner - ska iväg på en till liten shoppingresa nu - ha ha. Nu har jag fått upp ilet va?

Vilka jättefina saker du gör - kul att se mina bilder på dina egna alster och TEGELPANNORNA var helt underbara. Duktiga gulliga du!

Tack för alla fina tips Sussie. Kolla in min sida sedan ska du få se så mycket jag handlade....

Puhhhhhhh!

Kramar från mig

Maud