torsdag 21 maj 2009

Tidningen ÅterHej på er!!
Detta inlägg handlar om en tidning som jag prenumerar på.Den heter ÅTER och handlar om den alternativa livsstilen om självhushållning osv,den har även tips på korgflätning recept mm.
Jag lever inte alls som dom men jag skulle mer än gärna vilja det,tidningsreportagen är så farsinernade bla så handlar det om ett ungt par på 22år resp 23år med två små barn som bor på landet i ett hus utan vatten eller el,helt otroligt,dom har bott så i ett år och det är deras dröm.
Det är en jättetrevlig och intressant tidning som speglar lite annorlunda människor ,och sånt kan man behöva läsa mera om i denna matrialistiska värld och ett litet avbrott mot inredningstidningarna.Dom här människorna är verkligen lyckliga och klarar oftast av att leva på lite.Gå in på deras hemsida och ni får prova på att läsa lite annat.Hemsidan heter www.alternativ.nu
Kram på er Sussie

4 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Hejsan Susanne,Hoppas att allting är bra.Kunde inte åka någonstans igår för att tösen inte var bra.Men fixar det under nästa vecka.Så vi vet om varandra.Ha en skön helgskickar dig ett mail så du vet.ha det gott kramiz ~~~~RITA~~~~~.

paula sa...

skall kolladenna sidan
hoppas att allt är bra annars ?
ha en bra helg
kramiz

idakettil sa...

Hejsan :) Häftigt att dom lever utan ström.Hur överlever dom tänker vi med ström ?Häftigt är det. Det med fin tidningsåtervining ,har jag med inskaffat mig köpte en stor högkorg men behövs redan slängas på tippen,så mycket reklam man får varje dag.Men roligt oxå :P hade bra kram

MY PRECIOUS HOME sa...

Hej!
Skickar bara en hälsning från Umeå och hoppas att allt är bra med dig!

Kramis

Maud